Officieel: Nieuwe Kia Carens

Nieuwe Kia Carens 2013
Kia heeft de nieuwe Carens klaar, de compacte MPV zal op het autosalon van Parijs worden onthuld.

Kia heeft een nieuwe Carens klaar, het model werd helemaal opnieuw ontworpen om te voldoen aan de noden van de moderne en dynamische families. De nieuwe Carens staat op een volledig nieuw platform en biedt een stijlvol, praktisch en vrij slank design met een lange wielbasis en plaats voor zeven zitjes. De MPV gaat er dus niet alleen visueel een flinke stap op vooruit, ook op praktisch vlak scoort de nieuwe Carens hoge punten.

De derde generatie Carens zal naast de nieuwe Pro_Cee’d op het autosalon van Parijs te vinden zijn. De Carens staat niet ontoevallig op een aangepast onderstel van de nieuwe Cee’d. Op motorisch vlak geeft Kia momenteel nog geen details vrij, maar verwacht wordt dat het motorgamma afgeleid zal zijn van dat van de Cee’d. Meer details volgen volgende week op het autosalon van Parijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...