Gelekt: Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder GELEKT
De eerste foto’s van de Porsche 918 Spyder zijn op het internet terecht gekomen, het model is klaar voor zijn onthulling in Parijs.

Op één of andere manier is een brochure van de Porsche 918 Spyder door de mazen van het net geglipt, waardoor de hele wereld nu reeds de eerste beelden van de Porsche 918 Spyder kan zien. Het model zal op het autosalon van Parijs worden onthuld en lijkt sprekend op het conceptmodel dat we al langer kennen. De 918 Spyder is een streling voor het oog, zoveel is zeker. Vink je daarnaast ook nog de optionele Martini racekleuren aan, dan ben je helemaal het mannetje.

Op de foto’s zien we trouwens duidelijk dat de 918 Spyder een afneembaar koolstofvezel dakje krijgt, voor wanneer het weer open rijden niet toelaat. Onder de motorkap vinden we een hybride configuratie met 770 pk, over exacte prestatiecijfers is echter nog niets bekend. Wat wel bekend is, is dat er plaats is voor zespunts gordels, sterkere remmen en dat bij de ontwikkeling de focus op gewichtsbesparing stond. Meer details volgen ongetwijfeld zéér binnenkort. (Via: TeamSpeed)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Porsche 918 Spyder"

  1. mrnix 20-09-2012 om 9:13

    W     O     W…..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...