Gelekt: Jaguar F-Type

Gelekt Jaguar F-Type 2013
Op het internet is een eerste foto van de Jaguar F-Type gelekt.

Jaguar zal op het autosalon van Parijs de Jaguar F-Type voorstellen, maar het merk kon niet verhinderen dat een eerste foto voortijdig op het internet terecht is gekomen. Zoals we op die foto kunnen zien, sluit de F-Type heel dicht aan bij het C-X16 Conceptmodel dat vorig jaar in Frankfurt werd voorgesteld. De Roadster positioneert zich onder de XK en krijgt een slanke styling mee.

Onder de motorkap zullen we vermoedelijk twee nieuwe 3-liter Supercharged V6 motoren terugvinden, met een vermogen van 335 of 375 pk. Daarnaast zal je ook kunnen kiezen voor een nieuwe versie van de 5-liter V8, met minder vermogen dan de 500 pk die het blok in de XF, XJ en XK biedt. Meer details volgen ongetwijfeld binnenkort, aangezien Jaguar sowieso nog voor de start van het Autosalon van Parijs alle officiële details zal vrijgeven. (Via: AutoBlog)

UPDATE: Ondertussen staan er meer foto’s online, bekijk ze hier.

Gelekt Jaguar F-Type 2013

Deel dit bericht:

4 reacties op "Gelekt: Jaguar F-Type"

 1. TDB 19-09-2012 om 20:24

  Lekkerrrr!

 2. Wolf 20-09-2012 om 23:12

  Vind ze niet zo mooi. Weet niet precies wat maar concept was veeeel mooier 

  • TDB 21-09-2012 om 9:28

   Daar heb je wel gelijk in…
   Het concept was een stuk radicaal sexier

Reageer

Reactie aan het plaatsen...