Ford Genk krijgt de Mondeo


Werknemers van Ford Genk kunnen voorlopig op hun beide oren slapen: de Ford Mondeo zal vanaf oktober in hun fabriek worden gebouwd.

De meeting van Ford in Detroit waar de vakbonden en medewerkers van Ford Genk vol angst naar uitkeken, was uiteindelijk kort en ondubbelzinnig. Op 14 oktober 2013 zal de productie van de nieuwe Mondeo starten, een hele opluchting en volgens de vakbonden meer dan verhoopt.

Met de komst van de Mondeo naar Genk is de toekomst voor de vestiging in Limburg een tijdje verzekerd. Bovendien vormt de beslissing een krachtig statement. Tot dusver had de bedrijfstop op geen enkel moment in zijn kaarten laten kijken wat de toekomst van de Europese fabrieken betreft. Dat nu wordt gesteld dat de nieuwe Mondeo effectief in productie gaat, en meer bepaald in de fabriek van Genk, is dus een forse stap vooruit. (Via: Trends)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...