Video: Bijna 1.000 Ferrari’s op Silverstone

ferrari parade silverstone
Wanneer er één Ferrari passeert, blijven we graag even staan om z’n schoonheid te bewonderen. Maar als er zo’n 964 achter elkaar passeren, moeten er wel wereldrecords sneuvelen.

Het vorige wereldrecord werd in 2008 gezet en toen stond de teller op 490 bolides. Vorig weekend werd dit record echter verpulverd in Silverstone. Tijdens de Ferrari Racing Days kwamen maar liefst 964 Ferrari’s opdagen! De parade werd geleid door Formule 1 piloot Filipe Massa in een zwarte 458 Spider. In de stoet reden Ferrari’s van alle tijden en prijzen, van technische hoogstandjes tot racemachines. We zien Ferrari Enzo’s, oldtimers, maar vooral veel zwaaiende handjes en blije gezichten. Telt u ze even na?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...