Onthuld: Mazda CX-9 Facelift

Mazda CX-9 Facelift 2013
Mazda heeft de nieuwe CX-9 onthuld, het model zal worden gelanceerd op het autosalon van Sydney.

Mazda heeft de CX-9 een facelift gegeven, waarbij de voorpartij werd aangepast om meer in lijn te lopen met de nieuwe CX-5 en Mazda6. De grote SUV komt normaal niet naar Europa, maar zal wel in ondermeer Australië worden verkocht. De CX-9 Facelift zal dan ook niet op het autosalon van Parijs te zien zijn, maar op het autosalon van Sydney worden onthuld.

Onder de motorkap zal de Mazda CX-9 gebruik maken van een 3.7-liter V6 benzinemotor, gekoppeld aan een automatische zesbak. Het interieur werd verder opgefrist, met een nieuw audio- en navigatiesysteem. Op het vlak van veiligheid krijgt de CX-9 Forward Obstruction Warning, Lane Departure Warning en High Beam Control. Hoewel het model voorlopig niet naar Europa komt, zou het wel zijn invloed kunnen hebben op het design van een nieuwe CX-7. Al is het ook nog onzeker of daar een nieuwe versie van komt, de productie van de CX-7 werd in Europa namelijk stop gezet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...