Speciale editie: Alfa Romeo MiTo SBK

Alfa Romeo MiTo SBK
Alfa Romeo zal in Parijs uitpakken met een speciale editie van de Alfa Romeo MiTo.

Alfa Romeo werkt al sinds 2007 samen met de “Eni FIM SBK Superbike World Championship” en wil dat graag eens extra in de verf zetten. Daarom heeft het besloten om twee speciale versies van de Alfa Romeo MiTo te ontwerpen. Het zwarte exemplaar is de MiTo SBK Limited Edition en zal in een oplage van 200 stuks worden gebouwd. Het model krijgt ondermeer een rood dak, rode spiegelkappen, 18″ grote QV-velgen en een 1.4 MultiAir met 170 pk onder de motorkap.

De witte versie is de Alfa Romeo MiTo Serie Speciale SBK. Dat model zal niet in een gelimiteerde oplage worden verkocht, en is beschikbaar met alle motorversies. Deze uitvoering krijgt ondermeer unieke velgen, een zwart dak en het SBK opschrift op de kofferklep. Beide modellen zullen voor het eerst op het autosalon van Parijs te zien zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...