Onthuld: Lexus LF-CC Concept

Lexus LF-CC Concept
Lexus zal op het autosalon van Parijs de LF-CC Concept voorstellen, een model dat hint naar de toekomstige IS.

Lexus zal met een knap ogend conceptmodel uitpakken op het autosalon van Parijs. De Lexus LF-CC Concept is een Coupé die de toekomstige styling van ondermeer de Lexus IS moet belichamen. In het design herkennen we duidelijk de nieuwe designrichting van het merk, zo herkennen we de grille in zandloper motief, de strakke koplampen en het vloeiend lijnenspel. Het moet gezegd, Lexus gaat er op het vlak van design duidelijk flink op vooruit.

Binnenin zou het dashboard opgedeeld worden in twee zones, zijnde een Display zone en een Operation zone. We zijn benieuwd hoe dat er in de praktijk zal uitzien. Onder de motorkap komt ondermeer een nieuwe 2.5-liter grote viercilinder met Lexus Hybrid Drive technologie. Exacte prestatiecijfers krijgen we echter nog niet. Meer informatie volgt dus ongetwijfeld tijdens het autosalon van Parijs dat over iets meer dan een week zijn deuren opent.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...