Gelekt: Nieuwe Dacia Logan

Dacia Logan 2 2013
Op een Franse website zijn de eerste beelden en details van de nieuwe Dacia Logan gelekt.

Dacia zal op het autosalon van Parijs de nieuwe Logan voorstellen. Het model krijgt voor modeljaar 2013 een visuele update met ondermeer plaats voor een nieuwe voorpartij die de Logan een betere uitstraling bezorgt. Ook in profiel is de Logan niet langer pure saaiheid, de geprononceerde wielkasten zorgen voortaan voor een iets forsere indruk. Achteraan vallen verder de nieuwe achterlichten op, waardoor deze Sedan terug onder de mensen kan komen.

Het interieur werd door ook flink aangepakt, de cirkelvormige ventilatiemonden bleven behouden, maar de middenconsole werd duidelijk vernieuwd. Voortaan is er plaats voor een infotainment systeem, zien we metallic accenten en zien we contrasterende stiksels op de stoelen. Wat er zich onder de motorkap zal afspelen moet nog bevestigd worden. Vermoedelijk zou ondermeer een nieuwe 0.9-liter grote driecilinder verkrijgbaar zijn met een vermogen van 90 pk. Daarnaast blijven de gebruikelijke Renault 1.6 benzine en 1.5 diesel op post. (Via: Automobile-magazine.fr)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...