Facelift: Citroen C3 Picasso

Citroen C3 Picasso 2013
Citroën zal op het autosalon van Parijs de facelift van de Citroën C3 Picasso voorstellen.

Citroën heeft een kleine facelift voor de C3 Picasso klaar. Visueel krijgt het model een nieuwe voorbumper, met een nieuwe grille voor de double chevron en LED dagrijlichten. Daarnaast zijn ook enkele nieuwe koetswerkkleuren en afwerkingen voor het interieur beschikbaar. Verder krijgt de C3 Picasso voortaan Citroën’s eMyWay navigatiesysteem, welke ook de audio input en Bluetooth connectie omvat. Het systeem integreert optioneel ook een achteruitrijcamera.

Over het motorgamma wordt verder met geen woord gerept, waardoor we kunnen besluiten dat het huidige motorgamma gewoon bewaard blijft. Zo zijn twee benzine en twee dieselmotoren beschikbaar, de benzine versies krijgen een vijfbak, de diesel versies krijgen een zesbak. Optioneel kan ook een automaat worden besteld. De nieuwe Citroën C3 Picasso zal vanaf begin 2013 bij de dealers terug te vinden zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...