Advertorial: Opel Bi-Fuel Happiness

Benzineprijs LPG Prijs Opel Bi Fuel
Wat zou er gebeuren als je de benzineprijs verlaagt tot de prijs van LPG? Opel deed de test!

Onlangs werden mensen die wilden tanken bij een tankstation aan de A28 bij Harderwijk (NL) aardig verrast. Zonder het aan te kondigen werden de prijzen voor benzine en diesel teruggedraaid tot de prijs van LPG. En dat betekent al snel een besparing van 1 euro per liter. De verbazing van de tankende mensen sloeg dan ook snel om in blijdschap, en via verschillende kanalen werd de actie in geen tijd verspreid waardoor plots een hele rij automobilisten stond aan te schuiven om hun tank vol te gooien aan de prijs van een liter LPG.

Met de actie wil Opel graag de aandacht vestigen op de nieuwe Opel Bi-Fuel modellen. Die versie is momenteel beschikbaar op de Corsa, Astra 5-deurs, Astra Sports Tourer, Meriva en Zafira Tourer. Bi-Fuel is dan ook het antwoord van Opel op de hoge brandstofprijzen. Een auto met deze technologie rijdt net zo soepel op benzine als op gas. En de LPG tank is zo weggewerkt, dat hij geen ruimte meer inneemt in de kofferbak. Meer info vind je hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...