Peugeot 3008 Hybrid4 nu nog zuiniger


De Peugeot 3008 Hybrid4 kreeg een kleine update en verbruikt nu nóg minder.

Peugeot geeft de 3008 Hybrid4 een kleine update waarmee hij nu nóg zuiniger zou zijn en nóg minder CO2 zou uitstoten. De wagen die enige tijd geleden als eerste dieselhybride op de markt kwam, heeft op papier vanaf nu genoeg aan 3,5 liter/100 km. De CO2-uitstoot werd ingeperkt tot amper 91 g/km, een verbetering met 8 gram.

Onder de motorkap ligt nog steeds een 2.0-liter HDi met een vermogen van 163 pk, die samen met de elektromotor van 37 pk op de achteras een gecombineerd vermogen levert van 200 pk. De vierwielaangedreven hybride beschikt ook nog steeds over de drie rijmodi: Auto, Sport en ZEV. Een uitgebreide rijtest met deze wagen lezen jullie hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...