Extra Dik: Gemballa GT Porsche 911 Cabriolet

Gemballa GT Porsche 911 Cabriolet
Gemballa heeft zijn GT-pakket voor de nieuwe Porsche 911 Cabriolet klaar.

Gemballa heeft zijn GT pakket klaar voor de Porsche 911 Cabrio Carrera S. Het pakket zorgt voor allerlei optische wijzigingen, waaronder een agressieve voorbumper met drie grote luchtinlaten, een geïntegreerde spoiler, zijschorten en een achterbumper met zes geïntegreerde uitlaatpijpen. Want hoe meer uitlaatpijpen hoe beter, toch? Dankzij een sportuitlaat met variabele kleppen zou ook het uitlaatgeluid flink verbeteren.

De GT-kit kost 19.680 euro inclusief installatie, maar daarboven kan je nog allerlei extra’s bestellen. Zo kan je kiezen voor nieuwe 21″ lichtmetalen velgen, die minder wegen dan de standaard 20″ velgen die Porsche voorziet. Die grote wielen kosten echter wel aardig wat duiten, pas vanaf 9.895 euro kan je afhankelijk van de bandenkeuze deze 21 inch grote velgen kiezen. Je krijgt er echter wel ook een sportophanging met 30 mm lagere rijhoogte en Brembo remschijven bovenop.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...