Teaservideo: McLaren P12

Video Teaser: McLaren P12
McLaren heeft een teaservideo gelanceerd van de nieuwe supercar die op het autosalon van Parijs zal worden onthuld.

De video werd zonet op YouTube geplaatst met als titel “McLaren vs. Aerodynamics”. In de video zien we de contouren van de nieuwe McLaren verschijnen in wat lijkt op een windtunnel. Het model lijkt qua vormgeving alvast flink beïnvloed door de MP4-12C, maar het blijft moeilijk om het exacte lijnenspel te vrijwaren.

Over wat voor model McLaren in Parijs zal onthullen is eigenlijk nog niets officieel bekend. Maar de geruchten vertellen ons wel dat het om een opvolger voor de McLaren F1 zou gaan, die staat intern onder codenaam P12 bekend. Het model moet het gamma van McLaren naar boven toe opvullen, en zal gebruik maken van een 3.8-liter V8 in combinatie met KERS technologie. Zo zou het totale vermogen boven de 700 pk moeten uitkomen. Een sprint van 0 naar 100 km/u zou voorbij zijn in 2,8 seconden, terwijl de topsnelheid op 384 km/u zou liggen. Meer informatie verwachten we binnenkort.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...