Officieel: Kia Pro_Cee’d

Kia ProCeed
Kia heeft de driedeurs Cee’d voorgesteld voor zijn onthulling op het autosalon van Parijs, de Pro_Cee’d staat begin volgend jaar bij de dealers.

Kia breidt het modelgamma van de Cee’d uit, na de lancering van de nieuwe Cee’d hatchback en Sportswagon, komt het nu met een driedeurs variant op de proppen. Dat model moet de meer sportief gezinde kopers aantrekken, en krijgt net als de nieuwe Cee’d standaard een opgewaardeerd interieur, een multi-link achterophanging en een manuele zesbak.

Onder de motorkap vinden we dezelfde motoren als in de vijfdeurs Cee’d, meer specifiek gaat het om een 1.6 benzine GDI met 135 pk en een 1.6 diesel CRDi met 128 pk. Volgens insiders komt er later ook een 1.6 turbo met om en bij de 200 pk, die versie moet de Pro_Cee’d de prestaties geven die zijn sportieve looks verdienen. Meer details volgen op het autosalon van Parijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...