Sportieve looks: Volkswagen Beetle R-Line

Volkswagen Beetle R-Line
Volkswagen biedt voortaan een R-Line pakket aan voor de Beetle Sport, zowel het interieur als het exterieur kunnen worden aangepakt.

Volkswagen heeft een R-Line pakket voor de Beetle klaar, opgesplitst in een pakket voor het interieur en het exterieur. De sportieve details zijn divers, zo krijgt het R-Line pakket aan de buitenkant voorbumpers met zwarte luchtinlaten, 18″ Twister of 19″ Tornado velgen, een diffuser achteraan en enkele R-Line logo’s. Binnenin is er plaats voor sportstoelen, een lederen sportstuur, donkere inlegplaatjes en enkele R-Line badges.

Het R-Line pakket is enkel beschikbaar voor de Beetle Sport, die versie is beschikbaar met 1.4 TSI, 2.0 TSI of 2.0 TDI. Het exterieur pakket kost 1.290 euro en is apart verkrijgbaar. Voor het interieur pakket tel je 1.675 euro neer, maar hier moet je wel eerst ook het exterieur pakket bestellen.

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Beetle Sport 2.0 TSI DSG.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...