Betrapt: Mercedes CLA

Mercedes CLA Spyshot Betrapt 2013
Het ziet er naar uit dat Mercedes in Parijs de CLA zal onthullen, het model werd namelijk in vol ornaat gespot.

Afgaande op de foto’s lijkt het erop dat Mercedes zéér binnenkort de CLA zal onthullen. Het model bouwt verder op het succes van de CLS, maar staat op het platform van de nieuwe A-Klasse. Het design houdt dan ook wat het midden tussen enkele accenten van de A-Klasse en de CLS. Aangezien de CLA op het platform van de A-Klasse staat mogen we er ook van uit gaan dat de wagen voorwielaandrijving krijgt, een CLA45 AMG met 2-liter viercilinder en 330 pk zou ook in de pijplijn zitten.

Veel details hebben we verder nog niet over de CLA, maar op de officiële details zullen we ongetwijfeld niet lang meer moeten wachten. Het autosalon van Parijs wordt ongetwijfeld de eerste grote afspraak voor de CLA. (Foto’s via: Spiegel)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...