De Ford Mustang komt naar Europa!


Ford heeft officieel aangekondigd de Mustang naar Europa te brengen.

De Europese Ford-klanten hebben zich duidelijk laten horen! In mei peilde Ford nog met een “Go Further” reclamecampagne naar de Europese perceptie van enkele modellen zoals de Mustang en nu heeft de autogigant eindelijk beslist de muscle car daadwerkelijk over de oceaan te loodsen.

Ook op het Goodwood Festival of Speed en de Le Mans Classic werd de Mustang vol enthousiasme onthaald. Ford voelde duidelijk de opwinding rond het model en realiseerde zich dat er in Europa een enorme Mustang fanbasis bestaat. Meer details volgen nog, maar wij zien in ons gedachten reeds een grommende Shelby GT500 aan de verkeerslichten staan…

Deel dit bericht:

2 reacties op "De Ford Mustang komt naar Europa!"

  1. PJS 07-09-2012 om 22:09

    Heerlijk nieuws, eindelijk maakt dit icoon de oversteek!

    • TDB 08-09-2012 om 8:26

      Inderdaad, hoop wel op een even democratisch prijsje hier in Europa…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...