Volkswagen Golf driedeurs staat in configurator

Volkswagen Golf VII 2013 Driedeurs
Hoe de vijfdeurs Golf eruit ziet weten we sinds de lancering gisteren, de driedeurs versie staat echter open en bloot in de configurator van het model.

Geen vijfdeurs Golf zonder een driedeurs versie. Vermoedelijk was het nog niet de bedoeling dat iedereen het design van de driedeurs te zien zou krijgen, maar op de configuratie website van de Golf VII staat de driedeurs versie toch al te pronken. Het enige verschil zijn uiteraard de ontbrekende achterdeuren, verder sluit het design naadloos aan bij de vijfdeurs. In de configurator kan je trouwens jouw ideale Golf zeven samenstellen, gaande van kleuren tot opties. De prijzen gelden echter enkel in Duitsland, maar verschillen niet veel van de Belgische.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...