Gelekt: MINI Paceman

Gelekt MINI Paceman 2013
De eerste foto’s van de productierijpe MINI Paceman zijn gelekt!

MINI zal op het autosalon van Parijs de MINI Paceman onthullen, een sportieve driedeurs Countryman met een aflopende daklijn. Het model zal begin 2013 op de markt komen, en gebruikt hetzelfde platform als de Countryman. De Paceman staat echter wel iet slager tegen de grond en is ook minder hoog dan de vijfdeurs Countryman.

Net als bij de Countryman zal de Paceman gekocht kunnen worden met een resem motoren, waaronder de Cooper, Cooper D, Cooper S en Cooper SD. Een MINI John Cooper Works zou ook tot de planning behoren, terwijl er voor verschillende modellen standaard ALL4 vierwielaandrijving geleverd zal worden. De basisprijs van de Paceman zou vreemd genoeg iets boven de Countryman liggen, maar hipsters trekken ongetwijfeld maar al te graag hun geldbeugel open voor deze Crossover. Meer details volgen de komende dagen, wanneer MINI met officieel nieuws komt. (Via: BMWBlog)

UPDATE: De MINI Paceman is officieel, lees hier alle details.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: MINI Paceman"

  1. chuwie 10-09-2012 om 3:16

    mijn gedacht? wie koopt er zo iets?
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...