Teaser: Opel Astra Cabrio wordt Cascada

Opel Astra Cabrio teaser
Opel heeft een nieuwe teaser onthuld van de Opel Astra Cabrio die op het autosalon van Parijs zal worden onthuld, het model zal vermoedelijk Cascada heten.

Vorig jaar kregen we al eens een teaserfoto van de nieuwe Opel Astra Cabrio te zien, maar ondertussen is de aandacht natuurlijk al flink verslapt. Daarom komt het merk vandaag opnieuw met een teaser voor de Astra Cabrio op de proppen, het model zal namelijk binnenkort op het autosalon van Parijs worden onthuld. De open Astra zal onder de naam Cascada verkocht worden en krijgt een stoffen klapdak in plaats van een stalen exemplaar bij de Astra TwinTop. Verder zal de Cascada grotendeels de designkenmerken van de Astra Sedan overnemen.

Op technisch vlak zijn de wijzigingen ingrijpender, hoewel het onderstel van de vijfdeurs Astra wordt gebruikt, zal de voorophanging geleend worden van de Insignia OPC. Het gaat specifiek om Opel’s HiPerStrut in combinatie met Watt stangen voor de achteras net als bij de Astra GTC. Onder de motorkap zou het gekende motorgamma van de Astra beschikbaar zijn, een OPC model zou echter niet beschikbaar zijn. Meer details volgen ongetwijfeld binnenkort, wanneer we dichter bij het autosalon van Parijs naderen. De Opel Astra Cabrio Cascada zal vanaf begin 2013 bij de Europese dealers te vinden zijn.

Opel Astra Cabrio teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...