Video: Audi zal RS5 Cabrio online onthullen

Audi RS5 Cabrio Online onthulling
Audi heeft aangekondigd dat het de RS5 Cabrio op donderdag live online zal onthullen.

Audi zal op donderdag 6 september om 14u de Audi RS5 Cabrio zijn online wereldpremière geven, alvorens het model eind september op het autosalon van Parijs zal worden voorgesteld. In een livestream zien we nu reeds de tijd wegtikken tot de onthulling, wat de spanning voor de fans ongetwijfeld helpt opbouwen. De Audi RS5 Cabrio wordt omschreven als de perfecte combinatie tussen kracht en elegantie, we zijn benieuwd wat dat precies teweeg zal brengen. Onder de motorkap komt normaal een 4.2-liter V8 met 450 pk en 430 Nm koppel, waardoor een sprint van 0 naar 100 km/u voorbij moet zijn in minder dan 5 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...