Teaser: Nieuwe Mercedes S-klasse 2014

Teaser Nieuwe Mercedes S-Klasse 2014 Sculptuur
Mercedes zal op het autosalon van Parijs een sculptuur van de nieuwe S-Klasse tonen.

Mercedes maakt zich op om de nieuwe Mercedes S-Klasse te lanceren, alleen moeten we op het debuut nog minstens tot midden 2013 wachten. Om de spanning er toch al wat in te houden heeft het merk echter besloten om op het autosalon van Parijs uit te pakken met een sculptuur van de nieuwe S-Klasse, die alvast een preview moet bieden voor het design van het nieuwe vlaggenschip. Het sculptuur zal onder de naam “Aesthetics S” voorgesteld worden, vandaag krijgen we echter al enkele beelden te zien.

Echt gemakkelijk is het niet om al veel af te leiden van hoe het nieuwe model er zal gaan uit zien. Wel zou er een artistieke kant zijn aan het design, met een moderne interpretatie van status, sensuele vormen en een stijlvolle sportiviteit. Het model zou daarnaast zijn voorouders niet verachten, het model zou dan ook deels geïnspireerd zijn op de vier vorige generaties S-Klasse. Benieuwd of we op het autosalon van Parijs met meer informatie kunnen komen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...