Kleine update voor Land Rover Defender

Land Rover Defender 2013
Land Rover geeft de Defender een kleine update, met nieuwe stoelen, een Alpine audiosysteem en enkele nieuwe kleuren.

De Defender is al eeuwig in het gamma van Land Rover terug te vinden, maar af en toe wordt toch eens een kleine update doorgevoerd. Voor modeljaar 2013 heeft het merk enkele kleine wijzigingen in petto. Zo zal de Defender voortaan in twee nieuwe lakkleuren gekozen kunnen worden: Barolo Black en Havana. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met vier nieuwe dakkleuren te contrasteren, zijnde Santorini Black, Indus Silver, Orkney Grey en Firenze Red.

Binnenin zijn voortaan nieuwe lederen stoelen beschikbaar voor de bestuurder en de passagier, die het comfort flink zouden moeten verbeteren. Als laatste kan voortaan in plaats van het standaard audiosysteem gekozen worden voor een 150 Watt Alpine audiosysteem met betere speakers. De Land Rover Defender anno 2013 kan vanaf vandaag bij de dealers worden besteld.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Defender 2012.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...