Officieel: Peugeot 208 XY

Peugeot 208 XY
Naast de Peugeot 208 GTi, waar we het eerder vandaag over hadden, lanceert Peugeot ook de Peugeot 208 XY, een luxe-versie van de Peugeot 208.

Aan de buitenkant wordt de 208 XY uitgerust met een Purple Night buitenkleur en kan je hem bovendien herkennen aan zijn bredere wielkasten en bredere sporen voor- (10 mm) en achteraan (20 mm). Er werd bovendien gebruik gemaakt van LED-lampen vooraan. Ze zijn niet alleen zuiniger, maar geven de wagen direct een meer premium look mee! De 17″ velgen met diamantlook moeten het geheel aan de buitenkant afmaken.

Aan de binnenkant moeten luxe-beesten zich verwelkomd voelen door aluminium drempellijsten, de zetelbekleding en een dashboard met stiknaden. Het centrale aanraakscherm moet van de 208 XY een technologisch hoogstandje maken. En ook de Park Assist functie die zelf inparkeert moet daartoe bijdragen. De 208 XY kan gecombineerd worden met de 1.6 e-HDi-motor met ofwel 92 ofwel 115 pk en de 1.6 VTi-motor met ofwel 120 ofwel 155 pk.

Lees hier onze rijtest met de Peugeot 208.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...