Video: Mercedes A-dentify

a-klasse
Mercedes komt met een applicatie die je zegt welke nieuwe A-Klasse het best bij je past.

Mercedes brengt een App uit die helpt om jouw ideale A-klasse samen te stellen. Het draait allemaal rond de A-dentifier die je helpt met de zoektocht naar die A-klasse, die het beste bij je past. Let wel op, de App is enkel beschikbaar voor jouw persoonlijke i-ding, en gratis te downloaden via de iTunes store. Stijlvolle menu’s afgewisseld met interactieve configuratie, origineel. Spijtig genoeg is het filmpje enkel te bekijken op de Facebookpagina van Mercedes.

Het is duidelijk dat Mercedes volledig breekt met het vorige model. Ze gaan dan ook duidelijk de sportievere kant op, die volledig binnen het vernieuwde A-segment zal passen, met de BMW 1-Reeks als voornaamste concurrent. Niets te klagen dus!

Voor wie geen Facebook heeft, maar toch eens wil meegenieten van de nieuwe A-klasse:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...