Ford viert een autofeestje


In Thailand rolde de 350 miljoenste Ford van de band, reden tot feesten.

In 109 jaar Ford-geschiedenis produceerde de Amerikaanse autogigant 350.000.000 wagens! De 350 miljoenste wagen was bovendien een Focus, die voor de eerste zes maanden van dit jaar ook de best verkochte wagen was over de hele wereld. Een dubbel autofeestje! De Focus in kwestie rolde van de band in Ford’s Rayong fabriek in Thailand, de nieuwste productiesite. De Blue Oval investeerde maar liefst 450 miljoen dollar in het complex.

Bovendien maakte Ford van de gelegenheid gebruik om ons te overspoelen met enkele cijfers. 350 miljoen voertuigen komt neer op gemiddeld 8.797 stuks per dag, of maar liefst 367 wagens per uur of één Ford elke 10 seconden. In de tijd dat jullie de laatste twee zinnen lazen, rolde dus alweer een nieuwe Ford van de band. Een prestatie!

Lees hier onze rijtest met de Ford Focus 1.6 TDCi 115 pk
Lees hier onze rijtest met de Ford Focus 1.6 TDCi 115 pk Clipper
Lees hier onze rijtest met de Ford Focus Electric
Lees hier onze rijtest met de Ford Focus 1.0 EcoBoost
Lees hier onze rijtest met de Ford Focus 1.6 EcoBoost

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...