Nieuw: Alfa Romeo MiTo en Giulietta SPORTIVA

Alfa Romeo Giulietta Sportiva
Ooit al gedroomd van een Quadrifoglio Verde? Maar niet het budget voor een krachtige Alfa? Geen nood, dankzij het SPORTIVA pack krijg je de visuele details tegen een zacht prijsje.

Het SPORTIVA pack komt er zowel voor de MiTo en Giulietta, waarbij beide modellen allerlei visuele aanpassingen krijgen om hun sportieve karakter in lijn met de Quadrifoglio Verde versie te onderstrepen. Specifiek voor de MiTo omvat het SPORTIVA pakket 18″ velgen, chromen spiegelkappen en een chromen omkadering voor de koplampen. Binnenin wordt het sportieve karakter doorgetrokken dankzij aluminium instaplijsten met het Quadrifoglio Verde logo en sportstoelen met Alcantara leder. De MiTo SPORTIVA is beschikbaar met het volledige motorgamma van de MiTo minus de 170 pk sterke MultiAir uit de QV. Je kan het SPORTIVA Pack dus kopen voor de TwinAir, de 1.4 MultiAir met 105 of 135 pk en de 1.3 en 1.6 JTDm diesel.

Voor de Giulietta zijn de verschillen iets uitgebreider, ook hier zijn 18″ velgen standaard en werden chromen accenten toegevoegd samen met zijschorten en verdonkerde koplampen. Verder zijn de remklauwen hier rood net als bij de QV en krijgt de SPORTIVA een verlaagde sportophanging. Binnenin vinden we een lederen stuur, sportpedalen en allerlei accenten in geborsteld aluminium. De Giulietta SPORTIVA is beschikbaar met de 1.4 MultiAir met 115 of 163/170 pk, de 1.6 JTDm met 105 pk of de 2.0 JTDm met 136/140 of 163/170 pk.

Het SPORTIVA pack komt uiteraard niet zonder voordelen, want Alfa Romeo voorziet een flinke korting op de uitrusting. Zo biedt het SPORTIVA pack op de MiTo een klantenvoordeel van 750 euro, je betaalt namelijk maar 1.850 euro in plaats van 2.600 euro aan losse opties. Voor de Giulietta biedt het SPORTIVA pack 800 euro voordeel, voor 2.300 euro vink je het namelijk op je bestelbon aan. De Alfa Romeo MiTo en Giulietta SPORTIVA zijn vanaf vandaag beschikbaar bij de Alfa dealers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...