Nieuwe styling voor Suzuki Grand Vitara


Suzuki toont op het autosalon van Moskou een kleine update van de Grand Vitara.

We waren hem bijna vergeten, maar Suzuki was net op tijd om haar Grand Vitara terug onder de aandacht te brengen. In Moskou stelt het merk een kleine facelift voor van de SUV, met nieuwe design- en interieurelementen.

Buitenaf moet de Grand Vitara er voortaan krachtiger en sportiever uitzien dankzij een nieuwe grille, een stevige voorbumper en chroom accenten. Standaard krijgt de wagen bovendien dynamische 17-inch lichtmetalen velgen, terwijl optioneel zelfs 18-inch exemplaren mogelijk zijn. Verder werden twee kleurtjes toegevoegd: Bison Brown Pearl Metallic 2 en Gaia Bronze Pearl Metallic. Tot slot gebruikte Suzuki een nieuw ontwikkeld materiaal voor de onderste sierlijst: SSPP (Suzuki Super Polypropylene), welk het ecologisch voordeel heeft niet te moeten gelakt worden.

Binnenin krijgen zowel de vijf- als driedeurs versies van de Grand Vitara een nieuw stof voor de zetels. In de vijfdeurs moeten diagonale en verticale strepen de kwaliteit benadrukken. Het nieuwe bekledingsmateriaal in de driedeurs moet op haar beurt sportiviteit benadrukken. Wij plaatsen daar enkele vraagtekens bij, maar Suzuki is rotsvast overtuigd van haar stuk. Of en wanneer de nieuwkomer naar Europa komt, werd niet meegedeeld.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...