Dit weekend opnieuw Formule 1

GP Spa Francorchamps 2012
Het Formule 1 seizoen wordt dit weekend hervat met de legendarische GP van Spa-Francorchamps.

Het leek eeuwen te duren, maar dit weekend is de zomerstop in de Formule 1 eindelijk ten einde. En daarmee helaas ook de zomervakantie, al kunnen we die in pracht en praal afsluiten met de meest legendarische GP van het jaar: de GP van Spa-Francorchamps.

Deze Grote Prijs mag dan nog minder gewaagd zijn dan tijdens de eerste jaren in zijn geschiedenis, alle coureurs kijken nog steeds volop uit naar het natuurlijk gevormde circuit in de Belgische Ardennen. En hoewel er ieder jaar weer gesproken wordt over de financiële problemen, blijft het Formule 1 circus gelukkig nog steeds terugkomen.

De weergoden beslisten alvast de spanning een handje toe te steken, er wordt immers regen voorspeld. Maar goed, regen in Spa is als zeggen dat de zon zal schijnen in Bahrein. Het hoort er gewoon bij! Dit weekend zal meteen ook duidelijk worden wie het beste uit de zomerstop komt. Kan Fernando Alonso zijn voorsprong behouden, kan Vettel het gat dichten of komt Lewis Hamilton zich in de top 3 moeien? En dan is er nog Spa-koning Kimi Raikkonen, die voorlopig op 5 staat maar ook de top 3 kan binnendringen. Wij zijn benieuwd! (Via: GPupdate)

Deel dit bericht:

5 reacties op "Dit weekend opnieuw Formule 1"

 1. PJS 31-08-2012 om 11:29

  Francorchamps, hopelijk met regen, dat is altijd genieten!

 2. bobfoubert 31-08-2012 om 12:32

  ik ben van de partij! 🙂
   

 3. BNNY 31-08-2012 om 13:04

  Forza Ferrari!

 4. ML 31-08-2012 om 21:53

  Blijkbaar zijn de financiële problemen even van de baan, de GP staat voor de komende 3 jaar vast op zowat het mooiste circuit van de wereld! 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...