Volgende Nissan GT-R komt er in 2018


Op de volgende generatie Nissan GT-R is het wachten geblazen tot 2018.

Onlangs gingen we met de redactie gedurende 24 uur op pad met de Nissan GT-R en besloten we unaniem dat de GT-R het gekste is waar we ooit mee gereden hadden. Een opvolger die de wagen volledig overtreft bouwen, vraagt dus ongetwijfeld behoorlijk wat tijd. Daarmee dat we niet verbaasd zijn dat Nissan aankondigt dat die opvolger pas in 2018 komt. Ook al was die eerder gepland voor 2015.

Veel concrete details kunnen we dus nog niet geven, aangezien de lancering nog veraf is en ze bij Nissan zelf allicht nog niet goed weten hoe het volgende model in elkaar zal zitten. De Nissan GT-R werd in 2007 gelanceerd en zal dus 11 jaar dienst gedaan hebben in de winkelrekken van Nissan.

De volgende generatie GT-R zou alleszins een hybride kunnen worden. Niet per se om milieuvriendelijker te zijn, maar om over een extra krachtbron te bezitten. Want meer is in het geval van Godzilla altijd beter. Of de wagen effectief een hybride wordt, is onzeker. Het zijn enkel de prestaties die tellen bij de GT-R, de rest is ondergeschikt. (Via: CS)

Roadtrip Nissan GT-R MY 2012

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...