Komt Bentley met een racewagen naar Parijs?

Bentley_Speed8_prototype
Roddels doen de ronde dat Bentley met een racewagen naar het autosalon van Parijs zou komen. Eens iets anders dan een SUV

Bentley wil terug meedoen aan motorsport en zal dat doen met een nieuwe wagen die we voor het eerst op het autosalon van Parijs zouden mogen verwelkomen. Volgens Autocar gaat het om een race-versie op basis van een bestaand model van het Bentley-gamma, waarbij de Continental GT de meest geschikte donor lijkt om een racewagen van te bouwen.

De racer in kwestie zou geen Le Mans wagen worden, maar zou deelnemen aan een andere race series, welke exact is nog niet bekend. De laatste deelname aan races van Bentley dateert van 2003, het Britse merk won er de 24 uur van Le Mans met een Speed 8 prototype. De foto’s bij dit artikel tonen diezelfde racer.

Bentley_Speed8_prototype

Deel dit bericht:

1 reactie op "Komt Bentley met een racewagen naar Parijs?"

  1. claeys 29-08-2012 om 16:21

    Nog een reden om eens naar parijs af te zakken..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...