Fiat Panda 4×4 in premiere op autosalon Parijs

Fiat_Panda_4X4_2012
Fiat zal op het autosalon van Parijs het doek van de Panda 4×4 halen.

Maar omdat een maand wachten lang is, krijgen we van Fiat al een foto van de nieuwe Fiat Panda 4×4. Officiële details zijn er nog niet, maar uiteraard zijn er al enkele weetjes over deze compacte semi-off-roader beschikbaar. Onder de motorkap vinden we bijvoorbeeld naar alle waarschijnlijkheid een tweecilinder benzinemotor met 85 pk en een 1.3 liter grote dieselmotor met 75 pk terug. De motoren zouden aan een handbak met zes versnellingen gekoppeld worden.

Aan de binnenkant zijn er geen grote verschillen met een standaard Panda, de Panda 4×4 krijgt dus een vrolijk en ergonomisch interieur. Wel zouden enkele nieuwe kleuren en bekledingen beschikbaar zijn. Op officiële details wachten we nog even, lang kan dat niet meer duren!

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Fiat Panda.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...