Ferrari plaagt met nieuw one-off model

Ferrari 599 GTO One Off
Ferrari en one-off’s, het is iets waar het merk niet vies van is, het merk kondigt een nieuwe one-off aan op basis van de 599 GTO.

Cheerag Arya is een 32-jarige zakenman uit Dubai en is actief in de petrochemie. Zijn liefde voor Ferrari startte met een foto van de Ferrari F40, waarna hij als eerste Ferrari een 575 M Maranello kocht. Later volgden nog een F430 Scuderia, Enzo, Daytona, 599XX, 599 GTO, SA Aperta en uiteindelijk een F40. Je ziet, een echte Ferrari-fan houdt het niet bij één model. Maar de man wil nu graag ook iets unieks aan zijn garage toevoegen en contacteerde het merk uit Maranello voor een echte one-off op basis van de 599 GTO.

Het one-off model zal technisch amper verschillen tonen met de 599 GTO, het design werd echter wel flink aangepast. Ferrari stuurde in totaal 12 verschillende designs, waarna Arya de beste elementen van alle inzendingen nam. De one-off is volgens Arya geen recreatie van een voorgaand model, er zitten namelijk allerlei elementen in verwerkt. De one-off verhuist binnenkort naar Dubai, maar de man verzekert zijn vakanties in Europa te houden, spotters weten dus alvast dat ze volgende zomer hun ogen moeten openhouden in de mondaine plaatsen van Europa.

Ferrari 599 GTO One Off

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...