Facelift Aston Martin Rapide komt eraan!

Aston Martin Rapide 2013
Voor modeljaar 2013 heeft Aston Martin een opgefriste versie van de Aston Martin Rapide in petto.

Dat valt af te leiden uit de foto’s die bij dit artikel staan. We zien namelijk een lichtjes opgefriste neus op de Rapide, die onder meer over een nieuwe bumper met subtiele voorspoiler en een kleinere luchtinlaat beschikt. Achteraan valt het op dat er een grotere spoiler terug te vinden is, kwestie van de grip van de achterwielen op te voeren.

Onder de motorkap zal naar alle waarschijnlijkheid de ouwe getrouwe 6.0 liter grote V12-motor gaan liggen met een vermogen van 477 pk en een koppel van 600 Nm. Er gaan geruchten de ronde dat het tijd is voor een Rapide S die over 517 pk zou gaan beschikken. We zijn in ieder geval benieuwd! (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...