Volvo wil kleiner model (C10) in gamma

Volvo C10
Om te kunnen concurreren met Audi’s A1 wil Volvo een compacter model in haar gamma opnemen. De Volvo C10?

Dat nieuws zou Volvo-topman Stefan Jacoby laten vallen hebben tijdens een interview met Automotive News. Hij zei dat de mate waarin een wagen als premium beschouwd wordt momenteel niet enkel meer afhankelijk is van hoeveel cilinders hij telt en hoeveel hij kost, maar dat er ook andere aspecten belangrijk zijn.

Deze eventuele nieuwkomer is nog niet voor direct. Bij Volvo zijn ze nog volop bezig met de lancering van de Volvo V40 en bovendien is het belangrijkste werk van Jacoby momenteel de Scalable Platform Architecture, waarbij Volvo het gebruik en de constructies van platformen voor wagens serieus efficiënter wil maken en het aantal componenten wil terugdringen. (via TC)

Volvo C10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...