Gelekt: Volkswagen Beetle Cabrio miniatuur

Volkswagen Beetle Convertible 2012
Een miniatuurversie van de Volkswagen Beetle Cabrio geeft ons een eerste indruk van de open kever.

Het gebeurt al eens dat fabrikanten van miniatuurauto’s een foto lekken van een nog niet onthuld model, wat ook het geval was met de nieuwe SRT Viper. Nu is het dankzij Schuco Modell de beurt aan de nieuwe Volkswagen Beetle Convertible. Hoogstwaarschijnlijk werden de miniaturen gecreëerd voor de dealers.

De nieuwe Volkswagen Beetle Convertible wordt duidelijk en 2+2-zitter en zal normaal later dit jaar gelanceerd worden. Analisten verwachten dezelfde motoren als bij de Coupé, aan benzinezijde gaande van een 1.2-liter TSI met 105 pk tot een 2.0-liter TSI met 200 pk. Bij de zelfontbranders is de krachtigste motor een 2.0-liter TDI met 140 pk. (Via: Carscoop)

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Beetle 1.2 TSI (+Video)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Volkswagen Beetle Cabrio miniatuur"

  1. PJS 22-08-2012 om 14:12

    zou deze al op het autosalon van Parijs te zien zijn? 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...