Betrapt: Citroen DS3 Airflow

Citroen_DS3_Airflow_Cabrio_2013
Eerdere berichten lieten al vermoeden dat Citroën het dak van de DS3 zou gooien. En daar is nu de eerste foto van gelekt.

De Citroën DS3 Airflow – want zo zou deze cabrio gaan heten – krijgt hetzelfde dakmechanisme als de Fiat 500C. Dat wil zeggen dat de stevige zijkanten van de wagen behouden worden en enkel de dakhemel kan wegvouwen. Meer nieuws verwachten we pas tegen de vooravond van het autosalon van Parijs, waar Citroën deze nieuwe wagen allicht zal gaan lanceren.

Onder de motorkap verwachten we geen verrassingen. Dat wil zeggen dat de DS3 Airflow allicht uitgerust kan worden met compacte dieselmotoren tot redelijk soepele benzineblokken. Of er ook een DS3 Racing Airflow met 200 pk komt, is nog niet duidelijk. Meer info volgt ongetwijfeld! (via N2Z)

Lees hier onze rijtest met de Citroën DS3 Racing.
Lees hier onze rijtest met de Citroën DS3. 

Citroen DS3 Airflow Cabrio 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...