Teaser: Skoda Octavia 2013


Is dit de nieuwe Skoda Octavia?

Tijdens een presentatie voor de nieuwe Skoda Rapid werd een mysterieuze afbeelding getoond van een voorlopig onbekend model. Hoewel het onduidelijk is of het een productiemodel betreft, luidt door de geruchtenmolen dat dit de nieuwe Octavia is.

Als het gerucht klopt, krijgt de nieuwe Octavia sterke invloeden van het VisionD concept, met hoekige koplampen, onderscheidende ruiten en een sterk aflopende daklijn. Tussen de achterlichten lijkt ook een bar uit chroom te lopen. Bovendien zal de nieuwe Octavia gebouwd worden op het MQB platform en licht in omvang toenemen. (Via: WCF)

Lees hier onze rijtest met de Skoda Octavia Greenline

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teaser: Skoda Octavia 2013"

  1. vincestruye 22-08-2012 om 12:01

    De tekening is de originele schets van de SKODA Vision D die in 2011 op het salon van Genève gepresenteerd werd.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...