Opel werkt aan een snellere Insignia OPC

Opel Insignia OPC GroenLicht
Volgens geruchten werkt Opel aan een extra krachtige variant van de Insignia OPC.

Naast de nieuwe Opel Insignia OPC, waarvan reeds spyshots het internet bereikten, komt er volgens Autocar ook een extra pikante versie van de snelle middenklasser. De ingenieurs zouden op zoek zijn naar een manier om echt alles uit de 2.8-liter V6 te krijgen en daarbij de huidige limieten te overschrijden.

Hoewel niets officieel is, zou de hete Insignia een vermogen kunnen krijgen tot 406 pk. De huidige OPC levert ‘slechts’ 325 pk en een koppel van 435 Nm. Om met het extra vermogen om te gaan zou de wagen eveneens een opgewaardeerde ophanging krijgen, grotere remmen en een update van de vierwielaandrijving. De onthulling van het model wordt verwacht in 2013. (Via: Autocar)

Lees hier onze rijtest met de Opel Insignia OPC (+Video)

Opel Insignia OPC Sports Tourer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...