Gelimiteerd: Nissan Juke Ministry of Sound

Juke ministry of sound
Nissan gaat in zee met Ministry of Sound en komt met een gelimiteerde editie van de Juke.

Nissan verlengt haar partnerschap met het in London gehuisveste Ministry of Sound, een bekende speler in de wereld van dance en elektronische muziek. Beiden doen dit met een tot 3.000 stuks gelimiteerde Nissan Juke, die vanaf september over heel Europa zal verkocht worden. Onder de motorkap verandert er niets, maar enkele exclusieve designelementen en technologische snufjes maken het een unieke en innovatieve toevoeging tot het gamma.

De exclusieve Juke is enkel beschikbaar in het Metallic Black of Solid White, een knipoog naar het bekende zwart-witte logo van Ministry of Sound. Alle modellen krijgen witte 17-inch lichtmetalen velgen, witte deurklinken en witte spiegelkapjes. De B-stijl werd verfijnd met zwarte pianolak, terwijl een unieke Ministry of Sound badge het esthetische aspect vervolledigt.

Binnenin worden de witte accenten doorgetrokken met een witte middenconsole, witte afwerking in de deuren en witte stiksels op de lederen zetels, het stuurwiel en de versnellingspook. Gezien het specifieke partnerschap is iPod-connectiviteit natuurlijk ook verzekerd, naast een exclusief Music Pack dat er een 8 Gigabyte iPod Touch aan toevoegt met geselecteerde muziek door Ministry of Sound. Innovatief is de zichzelf herstellende iPod beschermhoes die Nissan’s laatste lak-technologie bevat. Tot slot krijgen klanten ook een exclusieve hoofdtelefoon en een activatiecode die VIP-toegang heeft tot de shop van Ministry of Sound.

Deel dit bericht:

5 reacties op "Gelimiteerd: Nissan Juke Ministry of Sound"

 1. mrnix 20-08-2012 om 14:04

  sorry jongens maar er staat een foutje in het artikel ;)’Ministry of Sound, een bekende speler in de wereld van dance en elektronische muziek. ‘MOS is geen speler maar een discotheek 🙂 1 van s’wereld beste discotheken en zeker en vast een aanrader voor al die een stop maakt in londen 😉

  • TDB 20-08-2012 om 15:05

   Bedankt voor de verduidelijking en de tip;) Ik bedoelde het eigenlijk zo, maar misschien is speler een verwarrende woordkeuze! Groeten

   • mrnix 21-08-2012 om 13:45

    ahja nu ik het nog eens lees zie ik wat u bedoelde 😉
    Ff off-topic, MOS is prijs kwaliteit egt geweldig, tickets op voorhand kosten meestal max 25£ en je krijgt namen te zien zoals armin van buuren, Roger Sanchez etc… 

    • BNNY 22-08-2012 om 8:38

     Hun jaarlijkse muziekcompilaties zijn ook steeds de moeite..
      
     +1 voor de Juke uiteraard!

     • mrnix 22-08-2012 om 15:27

      inderdaad, en hun stream opt net as well

Reageer

Reactie aan het plaatsen...