Audi A3 Sportback komt naar Autosalon van Parijs

Audi A3 Sportback 2013
Volgens de laatste geruchten zal Audi de nieuwe A3 Sportback meenemen naar het autosalon van Parijs.

De timing voor de lancering van de A3 Sportback hoeft ons helemaal niet te verbazen. We gingen onlangs zelf op pad met de nieuwe Audi A3 en de eerste exemplaren beginnen zich al in het straatbeeld te vertonen. Tijd dus voor Audi om een iets grotere variant van haar concurrent voor de BMW 1-Reeks voor te stellen aan het grote publiek.

Veel verschillen met de A3 zal de A3 Sportback niet vertonen. Enkel het koetswerk krijgt een andere vorm. Het interieur blijft dus net zoals het motorengamma gelijk. Er komen dus zowel zuinige diesels (met een uitstoot van 99 gram CO2 per km) als krachtige benzinemotoren (180 pk uit een 1.8 TFSI) in dat motorenpallet. Meer info volgt ongetwijfeld later! (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...