Rolls-Royce Phantom Coupe Aviator Collection

Rolls Royce Phantom Coupe Aviator Collection
Alsof hun modellen nog niet exclusief genoeg zijn lanceert Rolls-Royce op Pebble Beach een ultra gelimiteerde editie van de Phantom Coupé.

De Rolls-Royce Phantom Coupé Aviator Collection zal in een gelimiteerde oplage van 35 exemplaren worden gebouwd en eert niemand minder dan Charles Stewart Rolls, de medeoprichter van Rolls-Royce. De man had een passie voor vliegtuigen en was de tweede man die in Groot-Brittanië zijn licentie als piloot behaalde.

Uniek aan de Phantom Coupé Aviator Collection is de grijze lakkleur en de matte afwerking voor de grille, de motorkap en de profielen van de ruiten. Daarnaast werd ook het interieur onder handen genomen, daar zien we matzwart afgewerkte tellers, een door vliegtuigen geïnspireerde klok in het midden van het dashboard en houtafwerking die verwijst naar het hout van een oude propeller. Daarnaast werd de middentunnel afgewerkt in aluminium en zijn enkele schroefkoppen zichtbaar die verwijzen naar een Supermarine S6B vliegtuig. Rolls-Royce geeft geen prijzen vrij voor deze unieke Phantom Coupé, maar ga er maar van uit dat enkel de meest vermogenden op aarde deze gelimiteerde editie zullen kunnen kopen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...