Fail: Porsche schrijft Boxster verkeerd


Porsche faalt keihard op een reclamebord in Londen.

Duitse efficiëntie overdragen naar de Britse afdeling is blijkbaar niet vanzelfsprekend, een trouwe Jalopnik-aanhanger kon bij een trip door Londen namelijk onderstaande foto vastleggen. Blijkbaar zijn de marketeers vergeten hoe de naam van de nieuwe Boxster geschreven wordt, gezien op de reclame duidelijk “Boxter” af te lezen valt.

Een andere en misschien meer waarschijnlijke verklaring is dat een reclamebedrijf de boodschap verkeerd overtikte, maar dan nog. Checken en double-checken zou aan de orde moeten zijn. ,,For some things in life, there will never be an app.” Applicaties voor het checken van de spelling zijn echter alomtegenwoordig. De nieuwe Boxster zelf doet het gelukkig wel uitstekend, zo bleek nog uit de bekendmaking van de eerste verkoopcijfers. (Via: Jalopnik)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...