Special Edition voor Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Bugatti Veyron Grand Sport SE Pebble Beach
Bugatti toont op Pebble Beach een Speciale Editie van de Veyron Grand Sport Vitesse.

De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Special Edition werd vandaag onthuld op het Pebble Beach Concours d’Elegance. Het model krijgt witte lakkleur in combinatie met lichtblauwe accenten voor de onderste delen van de wagen, daarnaast krijgen ook de velgen dezelfde blauwe kleur mee. Voor het interieur werd Cognac kleurig leder gebruikt, terwijl het woord Vitesse in lichtblauw gestikt werd. Met deze speciale editie verwijst Bugatti trouwens naar de Type 38A uit 1928, een model dat in gelijkaardige kleuruitvoering bestond en verschillende races won in zijn tijd.

Onder de motorkap blijft alles bij het oude, niet dat je ons echter hoort klagen over de specificaties van de W16 in de Vitesse. In totaal zorgt het blok hier voor 1.200 pk en 1.500 Nm koppel, waarmee een sprint van 0 naar 100 km/u geklaard is in 2,6 seconden. De topsnelheid bedraagt 410 km/u. Interesse om deze unieke Veyron Grand Sport Vitesse te kopen? Plunder dan alvast je bankrekening, voor minder dan 1,74 miljoen euro gaat deze de deur niet uit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...