Officieel: BMW Zagato Roadster

BMW Zagato Roadster
Zoals aangekondigd heeft BMW op Pebble Beach de Zagato Roadster voorgesteld.

Drie maand na de lancering van de BMW Zagato Coupé lanceren BMW en Zagato een Roadsterversie. De BMW Zagato Roadster werd in zes weken gebouwd en ligt op vlak van design volledig in lijn met de Coupé die eerder werd onthuld. De unieke Coachbuild die op basis van de BMW Z4 wordt gebouwd krijgt ondermeer een prominente grille met Z-logo, een gewelfde flank en een strakke achterpartij die verwijst naar andere Zagato modellen. Daarnaast werd ook het interieur met oog voor detail ontworpen, een smaakvolle combinatie van zwart en bruin leder moet je er doen watertanden. Het Z-logo in de hoofdsteun verwijst nogmaals dat je met een uniek exemplaar te maken hebt.

Als we BMW en Zagato mogen geloven blijft de Roadster net als de Coupé beperkt op één exemplaar, zonde want allebei hebben ze het wel in zich om een rechtvaardige opvolger voor de legendarische BMW Z8 te zijn. Misschien dat een positieve respons op het Pebble Beach Concours d’Elegance BMW op andere gedachten kan brengen…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...