BMW brengt nieuw Zagato Concept naar Pebble Beach

BMW Zagato Cabrio Concept
BMW zal op Pebble Beach een tweede BMW Zagato Concept voorstellen, vermoedelijk gaat het om een Roadster versie van de BMW Zagato die in mei werd voorgesteld.

BMW heeft een teaser de wereld ingestuurd met de belofte dat meer details dit weekend bekend zullen worden. Maar wie de helderheid van de foto verhoogt kan duidelijk zien dat het om een tweede BMW Zagato concept gaat, deze keer echter niet als Coupé maar als Roadster. Beide modellen zijn gebaseerd op de BMW Z4 en krijgen verschillende typische Zagato designelementen. Zo is er plaats voor een “double-bubble” dak, Zagato logo’s en een unieke Rosso Vivace lakkleur.

BMW zal op Pebble Beach trouwens met een fikse line-up te vinden zijn, zo zal de nieuwe 7-Reeks er zijn Noord-Amerikaans debuut maken, samen met de nieuwe 570 pk sterke Alpina B7. Daarnaast komen ook enkele klassiekers aan bod, met de 1986 BMW-March GTP en 1980 BMW M1 Procar. Als laatste zou ook de BMW M8 Prototype voor het eerst op Amerikaanse bodem te zien zijn. Meer info volgt vanaf morgen.

BMW Zagato Cabrio Concept

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...