Eerste Foto’s: Nieuwe Range Rover

Gelekt Range Rover 2013
Er zijn twee nieuwe foto’s gelekt van de nieuwe Range Rover, daarop valt duidelijk te zien dat vooral de voorpartij flink werd aangepakt.

UPDATE: De nieuwe Range Rover 2013 is officieel. Lees hier alle info.

We konden jullie eerder al een foto van de nieuwe Range Rover tonen, maar nu zijn er ook twee persfoto’s gelekt. De nieuwe Range Rover krijgt een volledig herwerkte voorpartij, met nieuwe lichten, een nieuwe grille en nogal vreemd ogende luchtinlaten. In profiel blijft de Range Rover voornamelijk bij het oude, maar wie goed kijkt kan zien dat ook de achterpartij van een set nieuwe lichten voorzien zal zijn.

Bij de nieuwe Range Rover gaat het echter niet alleen om de looks, het nieuwe design moet ervoor zorgen dat de wagen aerodynamischer is, daarnaast zal ook flink op gewicht worden bespaard. Dankzij het gebruik van aluminium zal het totaalgewicht moeten zakken van 2,8 ton bij de huidige versie naar om en bij de 2 ton bij de nieuwe generatie. Dat grote gewichtsverlies zal uiteraard zijn positieve bijwerkingen hebben op de prestaties en het verbruik van dit bakbeest. Onder de motorkap zal plaats zijn voor een nieuwe 3-liter V6 met 335 of 375 pk en de bekende 5-liter Supercharged V8 met 510 pk. (Via: Jalopnik)

Gelekt Range Rover 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...