Nissan onthult uniek 370Z Project

Nissan 370Z Project
Nissan heeft een unieke 370Z onthuld die volledig werd ontwikkeld in samenwerking met haar Facebook volgers.

Nissan heeft zijn unieke 370Z Coupé klaar, het model staat bekend als “Project 370Z” en kwam tot stand in samenwerking met de Facebook-volgers van het merk. Zo werden verschillende cosmetische en prestatiegerichte verbeteringen doorgevoerd. In een eerste fase zorgde Nissan namelijk voor een Greddy turbocharger, die hielp het vermogen van de 3.7-liter V6 van 330 naar 500 pk. Daarnaast werd ook een nieuwe ophanging, uitlaat en remsysteem geplaatst.

In fase 2 van het project werd een nieuwe schakelpook en stuurwiel geplaatst, daarnaast was er plaats voor nieuwe tellers, Recaro spotstoelen en aangepast deurpanelen. Deze one-off 370Z staat daarnaast op 19″ lichtmetalen velgen, terwijl de wagen zelf in een mat grijze folie werd gestoken. Kijk en oordeel zelf!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...