GRID 2 komt in 2013, trailer online

GRID 2
Onlangs maakte Codemasters bekend dat de opvolger van Race Driver: GRID in 2013 op de markt komt voor XBOX360, Playstation 3 en PC.

De eerste game legde de lat serieus wat hoger voor het race-genre, maar hun nieuwe spel zou dat -volgens Codemasters zelf- minstens even goed moeten doen. Na twee jaar intensief ontwikkelen, komt de game nu in de laatste fases terecht. GRID 2 belooft te vernieuwen op visueel en technologisch vlak, maar blijft zeker trouw aan z’n roots.

GRID 2 belooft een vrij spectaculaire ervaring mee te brengen. Ze willen niet zomaar wagens samen rondjes laten rijden, het ontwikkelingsteam wil je een totaalervaring meegeven. Ook op vlak van Multiplayer willen ze vernieuwen met onder andere een geheel uniek level-up systeem en vrij diepgaande aanpassingsmogelijkheden.

Ze lieten dan ook een trailer los op de wereld. Kijkt u even mee? (Via: Codemasters)

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...